Ma már nincs szükség szemüvegre vagy kontaktlencsére ahhoz, hogy távolra élesen lássunk.
A lézerkezelés lehetővé teszi, hogy ne kelljen küzdenünk nap mint nap azokkal a kellemetlenségekkel, amelyek a szemüveg és a kontaktlencse viseléssel járnak együtt.

A legtöbb gondot a szemüveg okozza, hiszen eltörhet, elveszhet, maszatos lesz, kényelmetlen, párásodik. Sminkelni és borotválkozni nehéz vele, nélküle még nehezebb. Szemüvegesnek lenni számos hátránnyal jár, ezt mindannyian tudjuk.

  A kontaktlencse nem látszik, nem olyan feltűnő környezetünk számára, mint a szemüveg. Azonban rengeteget kell vele foglalatoskodni, tisztítani, behelyezni, kivenni. Nem lehet korlátlan ideig hordani, elcsúszhat, elveszhet és bizonyos helyeken (kozmetikus, uszoda stb.) nem is viselhető. Tartós használata komoly fertőzésveszélyt rejt magában.

A lézerkezelés egy életre szóló megoldás, mely megszabadít a segédeszközök viselésével járó kellemetlenségektől. A lézerkezelés világszerte egyre népszerűbb, hiszen óriási előnyei vannak. Magabiztosabb és felszabadultabb az aki nem visel szemüveget, bátrabb és nyitottab az emberi kapcsolatok iránt. Nincs időkorlát, egész nap garantált az éleslátás. Nincs gond többé az uszodában, sportoláskor, tv nézéskor, moziban, autóvezetéskor, kiránduláson, esőben.