Válassza klinikánk szakmai tapasztalatát és a vele járó garantált biztonságot!
Klinikánk életében kedvező változás történt, mely Önt is érintheti.
Az Istenhegyi Lézerklinika társult a legnagyobb hazai lézerklinikával, az OPTIK+MED Szemészeti Lézerklinikával.

2004. augusztus 15-től klinikánk az Istenhegyi útról Budapestre, a III. kerület, Bécsi út 183. szám alá költözik és OPTIK+MED Szemészeti Lézerklinika néven működik tovább.

Milyen előnyt jelent ez az ÖN számára?
A társulás révén a világon ma a legkorszerűbbnek tartott SASSZEM-Lézerkezelést© alkalmazzuk hazánkban egyedülállóan. Ez az eljárás képes arra, hogy a lehető legpontosabban diagnosztizálja és megszüntesse a legapróbb fénytörési hibákat is. A SASSZEM-Lézerkezelés© után a paciens segédeszköz nélkül élesebben láthat, mint korábban a szemüvegével vagy a kontaktlencséjével látott.

Klinikánk magas szakmai színvonalát biztosító szemész szakorvosokat - Dr. Fodor Erzsébet, Dr. Szentkirályi Béla - és asszisztenseket természetesen az OPTIK+MED Szemészeti Lézerklinikán is megtalálhatják.

A kezelést megelőző szemvizsgálatra kizárólag telefonon történő előjegyzés alapján tudjuk fogadni a jelentkezést követő néhány napon belül.

A lézeres kezelésre általában a vizsgálatot követő egy héten belül tudunk szabad időpontot biztosítani.
Kérjük, szíveskedjen a megbeszélt időpontban pontosan érkezni, vagy akadályoztatás esetén legalább két nappal előbb telefonon jelezni távolmaradását!

Igyekeztünk tájékoztatónkban minden fontos kérdésre választ adni. Mégis, ha bármilyen egyéb információra van szüksége, kérjük, hívjon bátran bennünket!

Előjegyzés a
(06-1) 2-505-505
központi telefonszámon.

Hogyan juthat el hozzánk?
Klinikánk Budapesten, a III. kerületben a Bécsi út 183. szám alatt található.

Megközelíthető a Batthyány téri metró állomástól a 60-as autóbusszal, a Szt. Margit kórház megállóig utazva.

Gépkocsival a Bécsi út átellenes oldalán kényelmesen lehet parkolni.